Повредени, липсващи или грозни зъбите могат да бъдат много стресиращи и да Ви лишат от увереност и самочувствие. Обикновено говорим за протетична стоматология, когато зъбът е твърде повреден и не може да бъде спасен чрез консервативното терапевтично лечение.
Нашите специалисти Ортопеди са на Ваше разположение, за да получите необходимата информация за предстоящото Ви лечение, да отговорят на въпросите Ви „за” и „против” различните възможности за лечение, които са подходящи за вас.

Много от пациентите имат сложни проблеми, които се нуждаят от лечение от други специалисти. Ние ще ви помогнем да се ориентирате в различните аспекти на традиционното лечение. В зависимост от нуждите на всеки пациент, предлагаме следните ортопедични манипулации и процедури: – ортопедично лечение на дефекти на зъбната коронка (металокерамични или метало-пластмасови коронки); – ортопедично лечение на дефекти на зъбните редици (еластични, меки и плакови протези и микропротези, частични протези със специални задръжни елементи); – шиниране при бруксизъм; – керамични корони и фасети.