20 години опит: Предимствата на дентални клиники Медстом

20 години опит: Предимствата на дентални клиники Медстом

За 20 годишната си практика, успяхме да утвърдим и докажем максимата - Грижа и отговорност за вашето здраве!


Какви са предимствата на дентални клиники Медстом пред останалите стоматологични клиники?

Като професионалисти с 20 годишен опит, често срещаме пациенти, които са имали участта да се сблъскат със стоматолози, проявили непрофесионално отношение към техните проблеми.
Всички сме наясно, че когато един проблем е лекуван некачествено и с неправилните методи и апаратура, това е съпроводено със силна болка и дискомфорт.
Именно това е причината, голяма част от пациентите да са трудно доверчиви и скептични към новите и съвременни методи на лечение, които прилагаме в дентални клиники Медстом.
Въпреки това, нашите стоматолози имат зад себе си дългогодишна практика и първият и най-важен коз в техните ръце е изграждането на доверие с пациентите.
За 20 годишната си практика, успяхме да утвърдим и докажем максимата - Грижа и отговорност за вашето здраве!

1. Доверието на пациента е 50% от лечението

Нашите стоматолози вярват, че сърцето на пациентите се печели с много всеотдайност, любов и разбиране. Често в процеса на работа, лекарите се механизират, като неглижират голяма част от проблемите на пациентите.
Именно това е причината за липсата на доверие от тяхна страна. Доверието и контактът между пациента и лекаря, което е било характерно още от времето на Хипократ, е важна част от лечението в стоматологичната практика. Когато е установена една връзка между пациента и лекаря на взаимно доверие и взаимно желание за помощ, тогава ефектът от лечението наистина е по-добър.
Така вече 20 години в дентални клиники Медстом, рабoтим в полза здравето и комфортът на нашите пациенти.

2. Нови технологии и дигитална стоматология

През последното десетилетие, денталната медицина върви към постоянни иновации, като навлиза към все по-нови и ефективни методи на работа. И днес 2022 година, работата ни може да се обобщи с една дума: Digital.
CAD/ CAM технологиите и дигитализирането на всяка стъпка от планирането, до създаването на естетичните възстановявания и поставянето им в устата на пациента, съкращава изключително много времето за извършване на всяка манипулация, нейната парична стойност и прецизността на изпълнение. Друго предимство на новите дигитални технологии в Стоматологията е, че крайният резултат е изключително лесно предвидим и пациентът “вижда” как ще изглежда след завършване на лечението още по време на неговото планиране.
Именно дигиталната стоматология допринесе за по-ефективното и качествено лечение на нашите пациенти.

С какви иновативни методи на лечение се отличаваме в Медстом?

CAD/CAM технологията в буквален превод означава компютърно-подпомогнато конструиране (CAD) и компютърно-подпомогнато производство (CAM). CAD/CAM е технологията, която позволява дигитално интраорално сканиране на зъбите на пациента, което многократно превъзхожда прецизността на конвенционално снетия отпечатък.

Smile Design - иновативен метод за дигитално планиране на желаната усмивка.
Когато говорим за иновации, няма как да не споменем Smile Design, който ни дава възможност да създадем проект на усмивката още преди старта на самото лечение. Методът може да се използва при прилагане на целия спектър от естетичната стоматология, като избелване на зъби, бондинг, поставяне на фасети и коронки, зъбни импланти, както и при възстановяване на венеца.
С помощта на тази технология, всеки един от нашите естетични стоматолози се превръща в дизайнер на перфектни усмивки.

• Прецизността и вниманието към детайла е една от основните формули за успех при лечението с дентален микроскоп. Увеличението на оперативното поле, неговата видимост и осветеност, са гаранция за качество, която невъоръженото човешко око не може да даде на 100%.
В световен план, а вече и в България, зъболекарският микроскоп е все по-често използван при ендодонтия (лечение на кореново-каналната система на зъба). Това е особено необходимо при локализиране на допълнителни или облитерирали канали, премахване на стари каналопълнежни средства, сепарирани инструменти, лечение на перфорации и т.н.

Специализирана апаратура за образна диагностика и 3D дентално изследване. В дентални клиники Медстом разполагаме с рентген за конично-лъчева компютърна томография (CBCT), познато още като 3D дентално изследване. Това е най-новото достижение в рентгенографските технологии. Информацията, която получаваме при CBCT е незаменима при анализиране и диагностициране на различни патологични състояния засягащи челюстите и зъбите.
За разлика от конвенционалната томография, при този метод облъчването е в пъти по-малко.
Снетите от изследването данни се реконструират в 3D изображения, които имат висока разделителна способност и позволяват детайлен поглед дори върху малки по размер структури.

Специализираните кабинети съобразени и оборудвани за всяка от денталните специалности, създават незаменим комфорт за пациентите, а стоматолозите ни имат възможността да работят с последните апарати и инструменти за дентално лечение.
Така оборудван е например кабинетът ни по орална хирургия и дентална имплантация, както и детският ни кабинет, които създава уютна и предразполагаща атмосфера за най-малките ни пациенти.

20 годишният доказан професионализъм и хилядите доволни пациенти ни запазва като водеща дентална практика в България и не само. С бурното си развитие през годините и отзивчивостта си към пациентите, имаме не малко клинични случаи на чуждестранни такива, избрали да проведет лечението си при нас, пред хилядите клиники в световен мащаб.

Контакти

Дентална Клиника Медстом


Адрес: гр. София, п.к. 1000; бул. "Княз Александър Дондуков" № 26 А
Тел.: +359 2 981 00 00
Мобилен: +359 896 693 220
Е-mail: information@medstom.com

→  Направление Google Maps

Работно време
понеделник – събота: 08 30 ч. – 20 00 ч.
неделя: почивен ден
официални празници: 10 00 ч. – 18 00 ч.

РЕНТГЕНОВА ЛАБОРАТОРИЯ
понеделник – петък: 09 00 ч. – 20 00 ч.
събота и официални празници: 11 00 ч. – 16 00 ч.
неделя: почивен ден

Клиниката работи с НЗОК !
Успешно изпратено съобщение!
Грешка, моля опитайте по-късно!