Фасети – подарете си ново начало!

Фасети – подарете си ново начало!

Зъбните фасети са перфектното съчетание между дентално изкуство, техника и наука.


Въпроси като „Как да подобря усмивката си“ или мечти в стил „Искам усмивка, като на актьор от Холивуд“ е чувал почти всеки специалист по естетична стоматология. Но не е необходимо да сте звезда от големия екран, за да имате звездна усмивка! С днешните иновативни материали за фасети, това е възможно сега и веднага. Те могат да променят усмивката само с няколко посещения при специалист на достъпна цена. Порцелановите фасети са решение за постоянната промяна на петнисти, нащърбени, счупени, обезцветени, криви и разредени зъби. Също така, могат да се използват за трайно избелване. Те са перфектното съчетание между денталното изкуство и науката.

Фасетите са ръчно изработени и персонализирани, само за вашата усмивка и вашата визия. Подобно на контактна леща, тънки като хартия, парченца порцелан се свързват с предната част на естествените зъби. Но не подценявайте тънкостта на този невероятен материал, той е изключително издръжлив и здрав.

Стъпката, необходима за постигане на най-добрата усмивка е да изберете зъболекар, на когото да имате доверие. В дентални клиники „Медстом“ в София вие сте на правилното място! Тук ще получите нова увереност с външния си вид и усмивка, която озарява с перфектните зъбни фасети! Внимателното планиране и вниманието към детайлите на вашата усмивка са една от основните задачи на специалистите по естетична стоматология. Те ще ви направят модели, дизайни, рентгенови снимки… и ще създадат идеалните фасети за вас.

Чрез поставяне на фасети:

  • Ще скриете петна по зъбната повърхност и обезцветени зъби;
  • Ще промените дължината и размерът на зъбите;
  • Кривите зъби ще бъдат подредени хармонично и перфектно;
  • Счупено парченце от зъб ще бъде възстановено.

Въпреки че звучи като дълъг процес, стъпката от една усмивка към друга често отнема по-малко време, отколкото си мислите. А с новата система за директно композитно фасетиране COMPONEER, само с едно посещение може ефективно да се постигне качествена, лесна и естетична реставрация на предните зъби.

И така, след като дизайнът на вашите фасети е завършен, обикновено имате нужда само от още две срещи със стоматолога, докато се сдобиете със страхотна нова усмивка. При първото посещение ще ви бъдат поставени временни фасети, докато постоянните се изработват от специалист зъботехник. А на втората и дългоочаквана, вашият зъболекар в поредица от прецизни стъпки ще постави порцелановите фасети върху зъбите ви, използвайки изключително мощна връзка между зъба и порцелановия материал. Хубавото при фасетите е, че не съществуват възрастови ограничения.

Какви са видовете фасети и как да се грижите за тях, можете да се информирате от нашата статия - „ФАСЕТИ: НОВА УСМИВКА В НЯКОЛКО СТЪПКИ“.

В дентални клиники „Медстом“ предлагат и алтернатива на фасетите и това е Бондинг. Модерна естетична процедура, неинвазивна и без възстановителен период. Бондингът е решение, когато искате да постигнете красива усмивка за кратко време, извършва се в 2 посещения при стоматолога. Първото посещение се взима отпечатък или така наречения скан за wax-up, а при второто посещение се нанася фотополимер с помощта на силиконов ключ за прецизност. Не се изисква поставянето на анестезия и може да се приложи за всяка група зъби – както за предните, така и за задните.

Дентални клиники „Медстом“ препоръчват на своите пациенти, които имат диастема и треми и желаят да затворят разстоянието между зъбите, но не искат да носят брекети или искат да променят формата и големината на зъбите си, а може би имат тъмни петна, които искат да прикрият или начален етап на абразия (изтриване режещите ръбове на зъбите), да не се колебаят!

Която и процедура да изберете, направете го за себе си! Подарете си ново начало и повярвайте, ще се чудите защо сте чакали толкова дълго, за да направите тази крачка и да подобрите усмивката, самочувствието и живота си!

Контакти

Дентална Клиника Медстом


Адрес: гр. София, п.к. 1000; бул. "Княз Александър Дондуков" № 26 А
Тел.: +359 2 981 00 00
Мобилен: +359 896 693 220
Е-mail: information@medstom.com

→  Направление Google Maps

Работно време
понеделник – събота: 08 30 ч. – 20 00 ч.
неделя: почивен ден
официални празници: 10 00 ч. – 18 00 ч.

РЕНТГЕНОВА ЛАБОРАТОРИЯ
понеделник – петък: 09 00 ч. – 20 00 ч.
събота и официални празници: 11 00 ч. – 16 00 ч.
неделя: почивен ден

Клиниката работи с НЗОК !
Успешно изпратено съобщение!
Грешка, моля опитайте по-късно!