Лазерна стоматология 2023 – успешно лечение без болка

Лазерна стоматология 2023 – успешно лечение без болка

Лазерите в стоматологията се използват при различни дентални процедури, за да направят лечението на зъбите по-ефективно, рентабилно и удобно.


Защо да изберем лечение с дентален лазер?

С развитието на новите технологии, денталната медицина също избра да замени закостенелите методи на лечение с нови и иновативни такива. Пример за това е приложението на лазери в стоматологията.

Лазерната стоматология се занимава с приложението на насочената светлина в ежедневната стоматологична практика. Действието на лазарния лъч е селективно, което прави лазер-асистираните манипулации в пъти по-безболезнени и атравмативни за пациента.
От дентална клиника Медстом избрахме да инвестираме в стоматологичния диоден лазер Lasotronix SMARTm PRO, за да осигурим най-висок стандарт на дентални грижи.

Предимства на лазерната стоматология?

Освен елиминирането на необходимостта от хирургична намеса, денталните лазери са много прецизни и ефективни. По този начин възстановяването на венците или подготовката на зъбите за лечение са по-бързи и водят до по-малко дискомфорт от традиционните стоматологични методи.

  1. Спокойствие и повече комфорт за пациентите;
  2. Иновативна прецизност и успех при лечение;
  3. Максимално атравматични при лечение на пародонтоза;
  4. Намалява кървенето и отока на тъкани;
  5. Кратък следоперативен период.

Какво може да прави денталният лазер Lasotronix SMARTm PRO?

  • Микрохирургия


С помощта на денталния диоден лазер, можем да осъществяваме с висока прецизност всички аспекти на денталната микрохирургия, като френулоктомия, интраорална инцизия на абсцес, лечение на афти, както и безопасно да отстраним излишъка от венечната тъкан, която може дабъде причина за венечна усмивка, както и екцизия на фиброми, хемангиоми, брадавици и др.

  • Пародонтология


Максимално атравматично лечение на пародонтални заболявания - денталният лазер е перфектно и безболезнено лечение при премахване на плака, замърсявания и инфекции в областта на венечните джобове, причиняващи кървене на венците, отдръпването им и дори загуба на зъби.
Действието на Lasotronix SMARTm PRO показва перфектни резултати при редуциране на бактериите и дори стимулиране на възстановяването на загубени зъбни тъкани.

  • Ендодонтия


Практиката показва, че денталният лазер е най-доброто решение при лечение на свръхчуствителност на зъбите, както и драстично намаляване на бактериите в кореновия канал.

Контакти

Дентална Клиника Медстом


Адрес: гр. София, п.к. 1000; бул. "Княз Александър Дондуков" № 26 А
Тел.: +359 2 981 00 00
Мобилен: +359 896 693 220
Е-mail: information@medstom.com

→  Направление Google Maps

Работно време
понеделник – събота: 08 30 ч. – 20 00 ч.
неделя: почивен ден
официални празници: 10 00 ч. – 18 00 ч.

РЕНТГЕНОВА ЛАБОРАТОРИЯ
понеделник – петък: 09 00 ч. – 20 00 ч.
събота и официални празници: 11 00 ч. – 16 00 ч.
неделя: почивен ден

Клиниката работи с НЗОК !
Успешно изпратено съобщение!
Грешка, моля опитайте по-късно!