Медстом празнува 19 години от основаването си

Медстом празнува 19 години от основаването си

Дентални клиники Медстом - 19 години грижа и отговорност за здравето на пациените.


На 1 юли 2021 г. дентални клиники Медстом отбелязват своята 19-годишнина от своето създаване.

През 2002 година поставихме основите под мотото „Грижа и отговорност за вашето здраве - добро обслужване сред комфортна среда“ – мотото, което и до днес ни води. Доказахме се като утвърдено име и лидер в предоставянето на дентални услуги. В годините успешно развихме партньорски взаимоотношение с изтъкнати международни производители на висококачествени съвременни дентални материали и оборудване. Благодарение на което днес дентални клиники Медстом разполагат с най-съвременните апарати, отговарящи на най-високите стандарти за качество.

Д-р Гассан Мохамед, като собственик и управител, благодари на целия екип - предишен и настоящ, за професионализма, за повдигането на мотото на клиниките и отдадеността към професията.

„Искам да използвам възможността да благодаря и на всички пациенти на дентални клиники Медстом, които ни се довериха през годините. От самото начало те са нашият най-добър източник на мотивация. Голяма част от тях израснаха пред нашите очи. От малки и невръстни, днес те са млади мъже и жени, които имат свои деца.  Друга част от пациентите ни се преместиха да живеят в други страни, въпреки това, макар и рядко, те се връщат да ни видят. Тази лоялност означава много за нас. Това е признание, което показва пътя, през който сме изминали до момента. Усещането да се срещаме отново и отново с всички тези хора е много приятно и вълнуващо, но същевременно то е свързано с голямата отговорност.“

Вследствие на идеите за развитие и непрекъснато усъвършенстване и разширяване на дейността, д-р Гассан Мохамед отваря вратите на специализирана дентална клиника по имплантология и естетична стоматология, а именно Медстом „Стамболов“  - през 2012 година, където той посреща своите пациенти от цял свят.

През 2020 година дентални клиники Медстом се сдобиват със система за интраорално сканиране, както и 3D принтер за изработване на дентални коронки и мостове. А през 2021 Медстом вече разполага с цялостно дигитално зъботехническо оборудване с Cad-cam система за прецизната изработка на 3D мостове, коронки, както и фасети от цирконий, керамика и композитни корони и мостове.

Д-р Гассан Мохамед и екипът на дентални клиники Медстом си поставя още по-високи цели за в бъдеще, които да отговарят на високите изисквания на пациентите.

Контакти

Дентална Клиника Медстом


Адрес: гр. София, п.к. 1000; бул. "Княз Александър Дондуков" № 26 А
Тел.: +359 2 981 00 00
Мобилен: +359 896 693 220
Е-mail: information@medstom.com

→  Направление Google Maps

Работно време
понеделник – събота: 08 30 ч. – 20 00 ч.
неделя: почивен ден
официални празници: 10 00 ч. – 18 00 ч.

РЕНТГЕНОВА ЛАБОРАТОРИЯ
понеделник – петък: 09 00 ч. – 20 00 ч.
събота и официални празници: 11 00 ч. – 16 00 ч.
неделя: почивен ден

Клиниката работи с НЗОК !
Успешно изпратено съобщение!
Грешка, моля опитайте по-късно!