Съвременна и точна методика за измерване цвета на зъбите

Съвременна и точна методика за измерване цвета на зъбите

Изключително прецизно и бързо определяне цвета на зъбите. Иновативният VITA EASY SHADE V е дигитален инструмент, който покрива най-широк спектър от цветове.


В денталната медицина съществуват различни методи за оценка цвета на зъбите след избелващи процедури. При класическите методи се използват стандартни разцветки, които сравняват и определят зъбните нюанси – преди и след избелващи процедури. Проучванията показват, че тези методи са субективни и не достатъчно точни за работата на естетичните стоматолози.

Съвременните методи включват нови, обективни методи за оценка на цвета на зъбите. Такива са спектрофотометрията, както и приложението на дентална фотография и специализирани софтуери за оценка в промяната яркостта на зъбите по дигитална снимка преди и след избелване.
За да сме максимално точни и прецезни в работата си, от дентална клиника Медстом се доверихме на VITA EASY SHADE V - уред за измерване цвета на зъбите.

Как работи VITA EASY SHADE V?

VITA Easyshade V е дигитален уред за прецизно, бързо и независещо от околната среда измерване на цвета на естествени и избелени зъби, както и на облицовани керамични възстановявания.

Цел

Уредът има за цел да оцени промяната в цвета на зъбите след провеждане на избелващи процедури в дентален кабинет по цветова система HSB и да се оцени нейната достоверност чрез сравнителен анализ.

С помощта на VITA Easyshade V естетичната стоматология в дентална клиника Медстом преминава на ново ниво, което няма аналог в България. А високата дигитализация на работа позволява на нашите стоматолози прецизна работа и безупречни резултати.

Контакти

Дентална Клиника Медстом


Адрес: гр. София, п.к. 1000; бул. "Княз Александър Дондуков" № 26 А
Тел.: +359 2 981 00 00
Мобилен: +359 896 693 220
Е-mail: information@medstom.com

→  Направление Google Maps

Работно време
понеделник – събота: 08 30 ч. – 20 00 ч.
неделя: почивен ден
официални празници: 10 00 ч. – 18 00 ч.

РЕНТГЕНОВА ЛАБОРАТОРИЯ
понеделник – петък: 09 00 ч. – 20 00 ч.
събота и официални празници: 11 00 ч. – 16 00 ч.
неделя: почивен ден

Клиниката работи с НЗОК !
Успешно изпратено съобщение!
Грешка, моля опитайте по-късно!