УЧИЛИЩЕ ЗА ЗДРАВИ ЗЪБКИ „МЕДСТОМ“

УЧИЛИЩЕ ЗА ЗДРАВИ ЗЪБКИ „МЕДСТОМ“

Безплатните прегледи, провеждани от детските стоматолози на дентални клиники „Медстом“ - гаранция за здрави зъбки и сияйна усмивка.


За лекарите от Дентални клиники „Медстом“ устната хигиена на всяко дете е от изключителна важност! Схващането, че няма нужда от лечение на млечни зъби е изцяло погрешно! Ето защо и организирането на безплатни профилактични прегледи в училища и детски градини става традиция за стоматолозите от „Медстом“.

Целта им е да запознаят най-малките и подрастващите с правилната устна хигиена и да направят стоматологичния преглед приятен и без страх, в среда в която се чувстват спокойни и сигурни сред връстниците си.

През изминалата седмица детските стоматолози от клиники „Медстом“ посетиха ЧОУ „Цар Симеон Велики“, кв Иваняне в столицата. Там те прегледаха 71 малчугана от предучилищните групи и от 1 до 4 клас, които приеха екипа приятелски и всички се забавляваха по време на посещението. Без страх и притеснение протече срещата със стоматолозите. Забеляза се положителната настройка у децата към екипа и към самия преглед.

Така децата, освен че бяха прегледани, научиха още полезни факти за здравето на своите зъби и уста, а накрая получиха сертификат за храброст и стикер „сияйна усмивка“.
Дентални клиники "Медстом" съветват родителите на малки деца да следят устната им хигиена много сериозно. Учениците да посещават редовно стоматологичния кабинет и да сменят често хигиенните си принадлежности.

Събитието се проведе при спазване на всички противоепидемиологични мерки и препоръки на РЗИ за безопасност и дезинфекция.

Контакти

Дентална Клиника Медстом


Адрес: гр. София, п.к. 1000; бул. "Княз Александър Дондуков" № 26 А
Тел.: +359 2 981 00 00
Мобилен: +359 896 693 220
Е-mail: information@medstom.com

→  Направление Google Maps

Работно време
понеделник – събота: 08 30 ч. – 20 00 ч.
неделя: почивен ден
официални празници: 10 00 ч. – 18 00 ч.

РЕНТГЕНОВА ЛАБОРАТОРИЯ
понеделник – петък: 09 00 ч. – 20 00 ч.
събота и официални празници: 11 00 ч. – 16 00 ч.
неделя: почивен ден

Клиниката работи с НЗОК !
Успешно изпратено съобщение!
Грешка, моля опитайте по-късно!