Усмивката - най-добрата инвестиция

Усмивката - най-добрата инвестиция

Можем ли да разглеждаме здравата усмивка като добра инвестиция? Защо и как бихме искали да го направим?


Доказано здравата усмивка повишава самочувствието и влияе положително не само на нас самите, но и на хората около нас.
Навярно сте забелязали, че когато се усмихвате, настроението Ви се подобрява, а събеседниците Ви са склонни да Ви отвръщат по-позитивно и да бъдат по-отзивчиви. Този феномен има напълно логично научно обяснение, за което ще ви разкажем в следващите редове.

Усмивката като инвестици

Можем ли да разглеждаме здравата усмивка като добра инвестиция? Защо и как бихме искали да го направим?
В българския език думата „инвестиция“ най-често се свързва директно с бизнеса. Според дефиницията, инвестиция е всяко действие на даване на пари, полагане на усилия или отделяне на време, с цел печалба.
В този смисъл постигането на здрава усмивка спокойно може да се разглежда като добра инвестиция и има немалко примери, които го доказват.

Обърнете внимание на интервюта на успели личности – виждате ли такива без хубава и здрава усмивка, която само чака да блесне и да накара околните да ги последват? Вече обяснихме, че тя е важна за самочувствието ни, както и за начина, по който ни възприемат другите. Едва ли са нужни повече аргументи, за да сме убедени, че би трябвало да сме винаги готови да покажем своята усмивка.

Усмивката е това което показвате пред света. Истинската,уверената и топла усмивка помага на останалите да се чувстват добре в компанията ви и може същевременно да помогне в много ситуации в личен и професионален план.
С нея несъмнено ще направите страхотно първо впечатление.

За съжаление не винаги е толкова лесно. Не всички се чувстват толкова уверени усмихвайки се. Не всеки харесва това, което вижда в огледалото. А това кара хората съзнателно да се лишават от тази поразително позитивна емоция и важен начин за комуникация без думи.
Ако мислите, че сте един от тези хора, защо не го промените?
Когато не харесвате усмивката си, това ви подтиска и макар несъзнателно, вие не се усмихвате толкова често. Понякога избягвате да се смеете, да се храните и дори да комуникирате с други хора.Ако инвестирате в усмивката си, несъмнено ще се почувствате много, няма да изпитвате притеснения, за това, как изглеждат зъбите ви.

Какво може да направи естетичната стоматология за Вашата усмивка?

Повишава увереността - инвестирайки в зъбите, несъмнено ще се влюбите в новата си усмихва, а това ще Ви накара да се усмихвате по-често и да се гордеете с външия си вид. Усмивката е полезна за вашето здраве, а също така ви позволява да изразявате себе си без притеснения.
Изглеждате по-млади – зъбите, които са увредени или оцветени биха могли да ви накарат да изглеждате по-възрастни, отколкото сте в действителност. Естетично лечение, като избелване на зъбите или поставяне на фасети би могло да подобри външния ви вид и да ви накара да изглеждате по-млади.
Инвестирайте сега, спестете по-късно - колкото по-рано предприемете своето стоматологично лечение, толкова по-добре.

Инвестирайки във възстановяването на усмивката си сега може да ви спести нуждата от допълнителни стоматологични грижи по-късно.

Контакти

Дентална Клиника Медстом


Адрес: гр. София, п.к. 1000; бул. "Княз Александър Дондуков" № 26 А
Тел.: +359 2 981 00 00
Мобилен: +359 896 693 220
Е-mail: information@medstom.com

→  Направление Google Maps

Работно време
понеделник – събота: 08 30 ч. – 20 00 ч.
неделя: почивен ден
официални празници: 10 00 ч. – 18 00 ч.

РЕНТГЕНОВА ЛАБОРАТОРИЯ
понеделник – петък: 09 00 ч. – 20 00 ч.
събота и официални празници: 11 00 ч. – 16 00 ч.
неделя: почивен ден

Клиниката работи с НЗОК !
Успешно изпратено съобщение!
Грешка, моля опитайте по-късно!