Записване на час за зъболекар

Записване на час за зъболекар

Модерна услуга за онлайн записване на часове при зъболекар в София чрез здравна платформа Superdoc.bg


Нова модерна услуга за онлайн записване на часове за зъболекар е активна в дентални клиники Медстом.
Достъп до нея имат всички пациенти на Медстом, които имат нужда от преглед или консултация с наш стоматолог.

Платформата е реализирана чрез съвместното партньорство между здравния портал Superdoc.bg и дентални клиники Медстом.

За кого е подходяща платформата Superdoc.bg?

Платформата е подходяща за всички деца, родители с деца, редовни или първични пациенти, които имат нужда от дентален специалист и искат бързо, лесно и удобно да резервират час за преглед или консултация, без да се налага да губят време на телефона за планиране на удобна възможност за посещение.
Всеки, регистрирал се в Superdoc.bg, има възможност да намери актуален график за всеки един от нашите дентални специалисти, което създава комфорт при организиране на времето.

Какво различава дентални клиники Медстом от останалите практики в платформата?

В дентални клиники Медстом винаги се стремим да инвестираме в подобряване качеството на услугите, което неизменно оказва влияе и на удовлетворението от страна на пациентите и тяхното цялостно изживяване от посещението в клиниката. Това е основополагащо за успеха на нашата практика, който се доказва ежедневно в продължение на  20 години.

Новата услуга за онлайн записване на часове ще осигури на нашите пациенти възможност за бърз и лесен достъп до най-висококвалифицираните дентални специалисти, които работят с най-модерната и съвременна апаратура в страната.
Фокусът на нашата практика е да развиваме социално отговорни политики за профилактика и навременна диагностика, която да избегне бъдещи усложнения със състоянието на устната кухина.
Като специалисти по дентална медицина, в Медстом сме запознати, че правилната диагностика е ключов фактор при правилното лечение на различни орални заболявания.

Как може да запишете час онлайн при наш стоматолог?

Онлайн записването на часове през здравната платформа Superdoc.bg предлага по-гъвкава възможност за пациентите да планират своя индивидуален график навреме. Да съобразят посещението при стоматолога със свободните възможности, без това допълнително да ги затруднява.
Допълнителен плюс на платформата е, че пациентите получават потвърждение за записания час, напомняне за предстоящия преглед, информация за отказани часове по имейл и SMS известяване. Ако например сте от друг град и се нуждаете от две консултации, имате възможността да изберете последователни часове за тях, за да не губите време.

Всеки един от нашите зъболекари е изготвил свой индивидуален график, в който ясно са упоменати свободните възможности за записване на часове.

Профилът на клиниката в платформата за онлайн консултации superdoc.bg можете да намерите тук:

записване на час при зъболекар

Контакти

Дентална Клиника Медстом


Адрес: гр. София, п.к. 1000; бул. "Княз Александър Дондуков" № 26 А
Тел.: +359 2 981 00 00
Мобилен: +359 896 693 220
Е-mail: information@medstom.com

→  Направление Google Maps

Работно време
понеделник – събота: 08 30 ч. – 20 00 ч.
неделя: почивен ден
официални празници: 10 00 ч. – 18 00 ч.

РЕНТГЕНОВА ЛАБОРАТОРИЯ
понеделник – петък: 09 00 ч. – 20 00 ч.
събота и официални празници: 11 00 ч. – 16 00 ч.
неделя: почивен ден

Клиниката работи с НЗОК !
Успешно изпратено съобщение!
Грешка, моля опитайте по-късно!