Зъбните импланти - модерно и иновативно решение за всеки

Зъбните импланти - модерно и иновативно решение за всеки

Липсаващите зъби влошават костната структура, отслабват околните зъби, карат ви да се чувствате неуверени. Лечението със зъбни импланти решава този проблем!


Лечението чрез зъбни импланти е ефективно, естествено и трайно решение за един или повече липсващи зъби. Перфектният кандидат за импланти трябва да има добро здраве на устната кухина и здрава челюстна кост. И като цяло специалистите в областта са на мнение, че имплантирането е най-доброто решение при тези случаи. А най-често задаваните въпроси в клиниките за зъбни импланти са:

1. Всеки ли е подходящ за имплант?

Специалистите от клиниките за зъбни импланти „Медстом“ в София са категорични, че почти всеки човек, на който му липсват зъби и е в добро здраве, е подходящ за лечение, чрез импланти. И то независимо от това дали страда от остеопороза, диабет или е пушач, ако той поддържа здравословни нива на кръвна захар, няма никакъв риск.

2. Ще ме боли ли?

При тази интервенция се поставя локална упойка. А самата процедура е изцяло безболезнена.

3. Какъв имплант да избера?

В клиниките за зъбни импланти „Медстом“ препоръчват базалните импланти, възникнали вследствие на развитието и усъвършенстването на хирургични техники, основаващи се на огромния опит в ортопедичната хирургия и зъбопротезната имплантация. Основната разлика при базалните от класическите импланти е в поставянето им. Конвенционалните импланти се поставят в спонгиозната кост (меката кост) и се изчаква период от около 6 месеца за окончателно вкостяване и впоследствие натоварването им с конструкции. Докато базалните импланти се поставят директно в компактната кост (твърдата кост) и не е необходимо време за костна адаптация на импланта с костта, затова те могат веднага да се натоварват с конструкции.

4. Скъпо ли е лечението със зъбни импланти

В дентални клиники „Медстом“ са подготвили специални пакетни цени за поставяне на различните видове импланти. Те зависят от броя поставени импланти в челюстта, както и от избора на вид конструкции. Тук отново се препоръчват базалните импланти. Стойността на това лечение е в пъти по-евтино, защото при него не е необходимо костнозаместващи материали, синус лифтинг и т.н.

5. Колко време издържа един имплант?

При редовни профилактични прегледи (веднъж на 6 месеца), добра хигиена и добро общо здраве, няма причина да възникне проблем с поставения имплант. Трябва да се грижите за зъбните импланти по същия начин, по който бихте се грижили за естествените си зъби. А гаранцията за тях от производителя е за цял живот.

В крайна сметка загубата на зъби по една или друга причина, рано или късно в живота на хората е факт. А това може да доведе до загуба на контурите на лицето, влошаване на останалите зъби, на захапката, на храненето и на самочувствието на човека. Зъбните импланти са неразличими от естествените зъби, уверяват от клиниката за зъбни импланти в София „Медстом“. Можете да си върнете усмивката и ще имате увереността да ядете всичко, което харесвате - вече няма нужда да избягвате тези пържоли, ябълки или хрупкав хляб.

Контакти

Дентална Клиника Медстом


Адрес: гр. София, п.к. 1000; бул. "Княз Александър Дондуков" № 26 А
Тел.: +359 2 981 00 00
Мобилен: +359 896 693 220
Е-mail: information@medstom.com

→  Направление Google Maps

Работно време
понеделник – събота: 08 30 ч. – 20 00 ч.
неделя: почивен ден
официални празници: 10 00 ч. – 18 00 ч.

РЕНТГЕНОВА ЛАБОРАТОРИЯ
понеделник – петък: 09 00 ч. – 20 00 ч.
събота и официални празници: 11 00 ч. – 16 00 ч.
неделя: почивен ден

Клиниката работи с НЗОК !
Успешно изпратено съобщение!
Грешка, моля опитайте по-късно!