Дентална клиника Medstom отваря своя зъботехническа лаборатория

Дентална клиника Medstom отваря своя зъботехническа лаборатория

Умелите ръце на нашите зъботехници, подкрепени от най-модерната дигитална дентална технология, създават зъбни конструкции, използвайки най-висококачествените материали


В дентална клиника Medstom знаем, колко важна е зъботехническата работа за постигане на добри крайни резултати, които удовлетворяват максимално желанията на нашите пациенти.
Именно защото винаги подхождаме с грижа към нашите пациенти, създадохме наша, собствена зъботехническа лаборатория, която да бъде концентрирана изцяло върху работата на денталните ни специалисти и техните клинични случаи.

Какво ново да очаквате?

Клиниката ни разполага с най-новите 3D технологии, които имат ключова роля в съвършенството и прецизността на нашата работа.
Благодарение на CAD/CAM системите, с чиято помощ конструирането и производството на импланти са поставени на фондаментално ново ниво, което няма аналог в сравнение със съществуващите до настоящия момент начини.

Изцяло дигитализираната зъботехническа лаборатория ни дава възможност да изработваме протетични контрукции върху ситуационен модел, който предоставя възможност на пациентите да видят своята нова усмивка, още преди старта на лечението.
Именно това е от изключително значение за успеха на денталното лечние и съвместимостта на окончателните конструкции с изработената от лекуващия стоматолог клинична картина.

CAD/CAM дигитална стоматология

Дигиталните технологии са разпространени във всеки един аспек от нашия живот, а в денталната медицина те са незаменим инструмент за лечение на различни дентални проблеми.
CAD/CAM системата е изцяло дигитализиран дизайн на зъбните редици. С нейна помощ, нашият екип от зъботехници, създават изцяло персонализирани, според нуждите на пациента – зъбни мостове и коронки.
С тази 100% точност и надежност на съвременните производствени процеси се постигат удивителни резултати при сканиране на устната кухина.

Дигиталната ни зъбитехническа лаборатория, разполага с богат набор от триизмерни данни, които още в начален етап показват на пациента постижимото и неговите граници на работа.
Инвестирахме средства, знания, усилия и човешки ресур, за да затворим кръга между пациент, стоматолог и зъботехническа лаборатория. И днес вече разполагаме с такава, която е съобразена с последните световни стандарти в денталната медицина.

Човешкият фактор

За да сме успешни в новото и утвърдени в старото, събрахме най-добрия екип от зъботехници, които работят еднакво добре както с конвенциалните техните в зъботехниката, така и с новите, съвременни практики.

Какво ни отличава от другите клиники?

  • Контрол на качеството – благодарение на екипа ни от стоматолози и зъботехници, успяваме да разгледаме всеки един случай в детайл, както и да определим неговите спецификации при провеждане на лечението.;

  • Постигане на висока естетика – знаем, че усмивката е изключително важна за поддържане на добър естетичен външен вид. Екипът ни предоставя пълна възможност на пациентите за участие в процеса при избора на цвят, форма и големина на протетичните контрикции. Така успяваме да гарантираме за успеха на стоматологичното лечение, както и удобрението на пациентите.

  • Високодетайлна прецизност при вземането на конвенционалния отпечатък;

  • Бърз производствен процес - времето за изработване на новите зъбни конструкции е намалено наполовина, защото кръгът на изработка се случва изцяло в клиниката.

Умелите ръце на нашите зъботехници, подкрепени от най-модерната дигитална дентална технология, създават зъбни конструкции, използвайки най-висококачествените материали!

Всичко изброено до тук ни извежда на водеща позиция, благодарение на ненадминатия ни професионализъм, знания и опит.

Контакти

Дентална Клиника Медстом


Адрес: гр. София, п.к. 1000; бул. "Княз Александър Дондуков" № 26 А
Тел.: +359 2 981 00 00
Мобилен: +359 896 693 220
Е-mail: information@medstom.com

→  Направление Google Maps

Работно време
понеделник – събота: 08 30 ч. – 20 00 ч.
неделя: почивен ден
официални празници: 10 00 ч. – 18 00 ч.

РЕНТГЕНОВА ЛАБОРАТОРИЯ
понеделник – петък: 09 00 ч. – 20 00 ч.
събота и официални празници: 11 00 ч. – 16 00 ч.
неделя: почивен ден

Клиниката работи с НЗОК !
Успешно изпратено съобщение!
Грешка, моля опитайте по-късно!